11.11.09

Meenutusi Luang Prabangist

Reisu peal kohtab paljusid. K6vasti hoogu andis me kahep2evane paaditripp, kus teisel p2eval kaks paadiseltskonda yhinesid. Siin on Tiiu; ameeriklane, sentimentaalse hingega tulet6rjuja Derek; eestlane Pille, kes aeg-ajalt meiega koos r2ndab; prantsuse 2rikas Yoan, kes r22gib tai keelt ja teab t2pselt, kui odavalt k6ike saab; saksa lesbi Vanessa, kes k2is esimesel p2eval paadis suurest 6llest kummuli ja osutus v2ga normaalseks kamraadiks. Pilt on tehtud Lao Lao Gardenis, mis koos Hive Bariga tundusid Luangi Prabangi k6ige m6nusamad kohad olevat. T6en2oliselt oleks eesti vasted neile Nimega ja Nimeta, sest k6ik olid v2lismaalased. Ja muidugi kuulus bowling:
Alguses oli fui-fui, aga tegelikult sai Tiiust k6va bowlingu2ss. Nukke veriseks ei saanud, a kintsulihased valutavad siiamaani.

Paar pilti ka meie kolmandast reisikaaslasest Kadrist:

Kadri p6hipoos - rahakott (ipod, pass jne jne) on kadunud!!!! Kadril on umbes 20 v2ikest kotti, iga asja jaoks oma. Siis muidugi l2hevad need vahetusse ja oi seda paanikat. Ja mida ta peamiselt kokku ostab - muidugi kotte!

Kottidest veel - Tiiu ida-eurooplase 6lakott andis alla ja nyyd on ainus variant hipistumine. V2kk. Teine suur kaotus on see, et Tiiu hingas korra sygavalt sisse ja kuulus suvine aksessuaar kuldne v88 purunes. Nyyd tal pole peaaegu et yldse enam midagi. Ainult m6ned ida-eurooplase riided veel.

Kuna meie oleme 6htuti kyla peal, l2heb Kadri hommikuti uitama ja j2tab meile kirju nagu Tyra Banks. Yeah, Tyra mail! Siin on n2iteks p6hjalikud 6petuss6nad, kuidas me peale musta pesu kokku korjama ja pessu viima.

Kadri k2is kokakursustel ja viis end Laose k88gi nyanssidega kurssi, n2iteks otsis turult PaPaYa (kohalik inglise keel nagu ka launry, motobik, sandwiched, tunr off) koorimise vidinad.

Kats sooritas ka m6ned ostud, st viis oma raha ehtepoodi. Poe omanik oli muhe mees, kes pani k6ik kohe paika. Tiiu l2ikiv helesinine miniseelik reetis kohe ida-euroopa p2ritolu ja et parim klient pidavat olema 50-aastane hollandi lesbi, kellest lausa 6hkub rahal6hna.

Kommentaare ei ole: