3.12.09

Mui Ne

K2es on j6uluaeg. Meie Hoang Kim Golden Resorti ette on veetud plastkuusepuu, aga p2kapikud meil ei k2i. Nad j2id vist Laosesse kohalikku diskoteeki. Veider tunne on neid tehiskuuski n2ha, samal ajal kui suurim hirm on t2nava peal kookosp2hkliga vastu pead saada. Muidu Tiiu tahab j6uluvanalt seinakalendrit ja 8-gigast iPod nano koos videokaamerega (nagu Kadril on) ja Kats tahaks 21-aastast sukeldumisinstruktorit, kes ei muutu j2rgmisel p2eval 20-aastaseks dive masteriks, kes 2ra kaob.
Kuusepuu, mille alt Tiiu iga hommik k2ib oma kinki otsimas. NULL!


Kookospalmid, kust on hea p2hkliga p2he saada.

Saabusime Mui Nesse 88bussiga reedel, t2na on juba j2lle reede... 88buss on pika kaarega ebamugavam kui rong, sest nagu muudelegi juhtidele, meeldib ka bussijuhtidele hirmsasti kihutada (a la kui oled kuskil m2e otsas ja ees s6idab kaks veoautot ja vastu tuleb veel yks, siis tuleb l2bi ussimu**i ikka m88da s6ita).
Bussis6it Hoi Anist Mui Nesse kestis 20 tundi, v2ikesed peatused sisse.
Start Hoi Anist. Ainuke pilt, kus me oleme peal kolmekesi.
6nnelik-loomulik Kats lasteaia l6unatundi meenutavas 88bussis. Iga pidurduse ajal libisesid varba v6re vahele. Koht nr 35 kinnitas end turvav88ga voodi kylge, et Katsile jalgadega mitte sisse s6ita. Ja oi kuidas oli vaja kiirendada ja pidurdada....

Bussis oli ootamatult veel yks eestlanna - Marika, keda teadsime enne reisiblogi j2rgi ja nyyd siis p2riselus ka.
Tiiu, Marika, Kadri, Kats vahepeatuses Nha Trangis, kust Marika l2ks edasi Saigoni yhe eestlasega kohtuma (ja siis me veel ei teadnud, et Mui Nes kohtume temaga ka meie).

Elukohaks Mui Nes valisime Hoang Kim Golden Resorti, bangalo kolmele on 22 taala. Oleme jah veits pursuid, aga keskuse pool saab bangalo vabalt ka 125 $ eest. Samas saab bangalo yhele ka 5 $ 88 v6i maja 100 $ kuus (siis peab pakkujaks olema su vietnamlasest topsivend.

Botaanikaaed bangalo ees: banaanid, palmid, toakased ja ratsurit2hed jne.

Kadri v6tab kaenla alla p2ikest.

Patsient sanatooriumis.
Kats ujub ka.

R22gitakse, et inimesed, kes koos elavad, l2hevad yhtemoodi. Leia m6ni erinevus. Leidjale saadame postkaardi.

Hoi Anist soetatud viimase malli rannamyts, millega Kats n2eb v2lja nagu kuninganna Silvia ja Tiiu lihtsalt nagu totakas.

Naabrid Austen ja Zev ja meie.

Pildikesi Mu Nest:

Lohetajate rand.
Jorma ytles, et aprillis oli selle hotelli asemel veel prygim2gi. Yldse on palju muutunud, n2iteks paari kohalike kala-putka-restorani asemel kymmekond ja popid rannabaarid on edetabelis kohti vahetanud. Kui kevadel domineeris Wax, siis praegu k2ib v6itlus Pogo ja DJ Stationi vahel.
Meist l6una poole j2id paketituristide resordid, mida n2gime alles lahkudes. Ja ehitavad nad muidugi hoogsalt juurde neid hotelle. Hirmus m6elda, milline on Mui Ne viie aasta p2rast.
Sama oli Laoses Vang Viengis, kuhu ehitati 3-4korruselisi hotelle hulgi. 6udne.
Kolimisauto.
Kadri ostab h2sti magusaid mandariine. Mangod, arbuusid, pomelod, ananassid, banaanid on lihtsalt superhead. K6ige odavam oleks osta turult, a me ei suuda nii vara 2rgata.

Kadri ja mango.
"Olge nyyd k6ik h222sti normaalsed, ma teen pilti!"
Eestlased Mui Nes, vasakult: Jorma, Kats, Teller, Merle, Kadri.
Loheprofessor.

P6hiriietus on pidzhaama, sobib kanda igal pool ja igal ajal.

K6ik lapsed peavad juba tatist peale karjuma turistile: elooooo!

Lemmiktoit: grillitud kammkarbid.

Krabi.

Mida madalamad toolid, seda odavam koht. Ja v2ga hea koht.


Liivadyynid:

Lahedaim paar, keda Kats on kohanud.





Kalurikyla.

Nagu M2nniku karj22ris.
Kohalik gr2ndk2njon, mille venelased t2is sodivad.

Tiiu soolo vol2:

Tiiu vajus j2lle 2ra. Tundus, et ta ainsaks Vietnami-kogemuseks j22bki iPodi t6mmatud Reisipalaviku saate kuulamine, kus Priidu Null oma muljetest r22gib (see on yks hea naljasaade. eriti neile, kes on vietnamis k2inud. see on ikka t6si, et teadmatus on j6ud).
Ise diagnoosis endal lymfis6lmede p6letiku. Nurgatohter dr Heinla m22ras antibiootikumid. Nurgatohter pani paranemisfaasis paika range raviskeemi:
1. Pysi kodus.
2. Homme v6ib minna karpe s88ma.
3. Paari p2eva p2rast v6ib minna pidu vaatama.
4. 7. detsembril v6ib proua doktori synnip2eva puhul v6tta YHE tervitusnapsu.
Punktis number yks hiilis Tiiu ikkagi 6ue. Ja olemata ravimitest, kokteilidest v6i 6nnest uimane, kukkus v6rkkiigest m88da. Oli see vast valu! Kadri arvas, et peaks kummir6nga ostma, et istuda saaks. Tiiu ise tahtis kirjutada oma Vang Viengist armsaks saanud Siilipoisile (Tshiili fysioterapeudile) paduromantilise kirja: tule siia, mu perse vajab sind.

VABANDUS!
SEE JUTT J22B NYYD POOLELI, SEST JUBE KIIRE ON (6UDNE AEG L2HEB SELLE RANNASOLEMISE PEALE!) JA PEAME MINEMA MISTER HAI JUURDE GEKOT S88MA.
HOMME L2HME SAIGONI JA LOODAME SEAL PIKEMALT KIRJUTADA. N2ITEKS SELLEST, KUIDAS ME EILE MISTER HAIL KODUS KYLAS K2ISIME.

TERVITADES
TIUKS JA KATS



3 kommentaari:

liisu ütles ...

eee... Kats joob koolat ja Tiiu joob eee.... rummi... ;)
täitsa normull combu saab kokku.
ja postkaart palun saata mulle Tüve 14/16-24, Tallinn, sest et vaevalt ta mind siit rannast üles leiab.
kalli
liisu

t. ütles ...

vale! ma olen juba jupp aega karsklane. doktorid k2sivad. jalutasime just m88da saigoni ringi ja siis oli p2ris hea vastata neile myygipoistele, kes tasuta kokteilidega baari meelitavad, et ma ei joo alkoholi :)

goodmoodzoo ütles ...

kleiditegumood on ka teine, katsil on mingid paelad, tiiul ei ole. või on katsil kaelakee.kaarti palun Toompuiestee 31-10, 10149. musid ja kallid ja head reisijätku. igatseme ka!