Pildi peal käib agar pastataina käkerdamine. Muna voolas kohe pastamasina alla, täisterajahu polnud just parim valik ja tainas oli vähe niiskust, nii et rullides murenes pitssalliks. Kui niiskuseveale jälile saadud, läks ainult kaks tundi, kui lõhetäidisega ravioolid olid kokku volditud.
Täidise tegemisel läks blender kärssama ja tegelikult oli väga halb mõtet laduda ravioolid üksteise peale nagu hunnik pelmeene. Nii, muudame meeleolu....
Eelroog: lõhecarpaccio avokaado ja maasika salatiga. Imelik oli salatiks kokku segada avokaado, maasikad, ketšup ja oliiviõli. Ketšup, hah! Ja magusat tšillikastet lõheviilude peale?!
Retseptimeistreid tuleb ikkagi usaldada: maitse oli hea-hea. Lausa vaimustav.
Nonii, pearoog: ravioolid suitsulõhega.
Magustoiduks ahjus küpsetaud marjad rosmariiniga.
Marjapakikesed ootavad jäätist. Kiire-lihtne-ülihea.
* * *
„Praegu tulin just emaga hapuoblikaid korjamast. Tuli kohe meelde, kuidas eelmisel aastal sinuga neid seal korjamas käisime. Ema ka meenutas. Õudsalt hästi maitseb see supp, kuid Austraalias vist oblikaid ei kasva, pole mõtet seda suppi praegu ära õppida.“
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar