11.4.10

Mina olen kullake, sina oled jeesus

Teisipäeval kolisime kuuks ajaks korterisse, mille brasiillastest elanikud läksid reisule.
Hostelist paar minutit kõndida ehk siis oleme siinsamas Kings Crossi juures politseimaja taga. Mingit turvalisusgarantiid see siiski ei anna. Täna olid välisukse peal hoiatavad kirjad, et ühtegi võõrast ei tohi mitte kunagi sisse lasta. Eile keegi lasi ja suvaline mees hakkas järjest kortereid läbi koputama. Et asi on tõsine, oli lisatud selline fakt, et eelmisel aastal tuli keegi sisse ja tappis kellegi ära siin.

Crossi maine on jah kohutav: litsid, herosõltlased, kerjused. Tegelikult meenutab see kusehaisune linnaosa päris palju Tallinna, aga rohkem india toitu ja sushi on parem ja kui poeonudega sõber oled, saab saladuskatte all teada, millal uuesti 2-taalast veini müügile tuleb.

Kui sa oled pool aastat lennus olnud, seisneb õnn äkki selles, et saad lösutada diivanis ja vahtida telekat. Katsil olid telekaga suured ootused. Telekareaalsus on aga nagu suitsetajal ilma tikuta: võbeleva pildiga uudistekanalid ja paar imelikku veel.

Sarvedega teler.

Aga kleidid ripuvad kapis puu peal ja pesu on kummutisahtlis. Köögis on potid-pannid, külmkapis on toit.
Hea on. Ei ole enam seda kellegi teise kodu üle rõõmustamise tunnet, et lähed külla ja hästi mõnus on ja lahe ja siis pead tagasi hostelisse minema.
Saame ise külalisi kutsuda ja küünlavalgel istuda. Hommikul kiruda käratsevaid papagoisid.

Aadress on juba peaaegu meeles, aga hääldusega on veel probleem. Tiiu keel seda välja ei vääna (14/4 Barncleuth Square). Arvatavasti sama, mis sundida austraallast Põlluääre tänaval elama.

Viimase aja kangelastegudest ka.

*Jaanus võttis meid kaasa Katipo peole. Sama koht, kus Tiiu 1,5 tundi croissanti sõi. Nüüd said nad alkomüügiloa ja on õhtuti ka lahti. Oli VÄGA meeleolukas õhtu, häid ideid oli lademes. Tagantjärele on nende geniaalsus siiski kaheldava väärtusega – preilid lõpetasid, kaks avatud veinipudelit ja kaks rulli vetsupaberit poevõrgus.
 
*Riided lähevad pesus väiksemaks kiiremini kui jõuaks kaalus alla võtta (Tiiu, 56 kg).

*Katsil oli lõpuks 2,5 aastat oodatud kohting kanadalase Brettiga, kellega ta tutvus Kambodžas. Ja teisel päeval jälle.

*Kui enda kodu võtmeid pole, suudab Tiiu lõpetada otsapidi Manlys ja käia peokleidi ja kontsadega rannas ja saada koju 100 dollarit maksnud autoga, mida tuleb käivitada kapoti all kaablijupiga.


Lõpetuseks kamaluga näpatud mõtteid

„Kas sa haussi kuulad, kullake?”
„Jeesus, ma olen sulle kullake?!”
„Mina olen sulle jeesus. Kas te välja mängima tulete?”
„Supikööki või?"
„Kas või. Aga te saate vaid õhtusesse, kuna päevases pole naised lubatud. Aga teie lähedal on üks kirik, mis annab 11 ja 12 vahel süüa. Mingi tänavalaps kutsus ükspäev."
"Meil on külmik nüüd ja normaalne elu. Sa oled tõesti jeesus..."
"Ja sa võid olla siis kullake, feer inaff."

* * *
„Ma arvasin, et Tiger Woods on gei.”
„Misasja, ta ju pettis oma naist ja tegi teisi rasedaks.”
„Kes see Taivo Kuuts on?”

* * *
„Meist oleks võinud kena paar saada. Sa ole tubli ja mõtle sellele, et mis oleks saanud, kui sa oleks Kõpu külakiige juurde sattunud 1987. aastal.”

* * *
„You have to love musicals. You are a gay, it’s in your DNA!”

* * *
"Mul pole üldse mälu."
"Mäletad mind vä?"
"Sa mul juba nii lihtsalt ei unune, isegi kui tahaks."
"Aga sa ei taha. See on loomulik, ära muretse, olen armastusväärne."
"Jube palju räägid armastusest."
"Vihkamisest oleks vale rääkida. Ausaid mõtteid ei ole tervislik endale hoida."

* * *
Ühe pere lapsed:
Paula ei pidavat olema ema ja isa nägu, vaid hoopis väike Tiiu. Tõsi ta on, kriipssilmad ja Pantalone soeng. Ainus vahe, et Paultsil on suu uusi hambaid täis.

* * *
PS. 10 000. lugeja tiitli sai Kristian!

Kommentaare ei ole: