5.10.11

Kodused toidud

See pildirida sööstab reisiblogisse otse Hiiumaalt. Geograafiliseks vabanduseks nii palju, et sel maitseretkel olid kohal nii Tiu kui Kats ja õhtusöökide traditsioonile panime aluse Sydneys ja toimus tegelikult Tallinnas:)
Valmistasime süüa üheksale inimesele, mis tähendab, et ma saabusin kohale kaks tooli kaelas. Logistika oli üldse väga paigas - kes tõi roogadega sobivad veinid, kes hanemaksa.
Mu sünnipäevaks saanud Pühalehma mustriga põll sai ka oma köögisüütusest lahti.
Taburet-tool-taburet-tool... et üheksa inimest ära mahuks:
Eelroog: tomatisupp mascarpone ja spinati kreemiga.
Pearoog: veise sisefilee hanemaksega, täidetud sibulad ja brokoli.
Jäädvustatud on nii ettevalmistus kui praad ise.




Dessert: vaarika pannacotta.
Retseptis ette nähtud sidruni raudürt sai asendatud melissiga.

Kommentaare ei ole: