9.2.10

Kiri on, pilti pole

Eile ma panin pildid yles ja kiitsin Katsile, et vaat kus mu vana fotokas on alles imemasin - tehniliselt juba pensionär (Canon IXUS i zoom ja 5 megapikslit 2004. aastast), aga teeb pilte nagu profikaamera.
Kats sai kurjaks ja käskis kolm korda üle vasaku õla sylitada. Ma siis tatistasin.
Siis me tahtsime teha pilti oma shoppingukottidest. Kompositsioon oli valmis ja voila! fotokas ainult korises natuke ja pilti ette ei võtnud.
Džungli ja Mui Ne liivatormi ja kaks kuud Ko Tao liiva pidas vastu ja ja igast muid asju ka veel ja nüüd me linnapuhkuse ajal andis otsad. Perse!

Nii me siis istume internetis ja püüame Balilt leida fotokaostu kohta, mida siin muidugi eriti ei leidu. Ilma pildimäluta ka olla ei tahaks.

Säh sulle sõna jõudu.

Tiiu

PS. Pool tundi hiljem on patsient juba ravil. Fotopoes kutsuti parajandajamees kohale, ta vaatas kaamera üle ja lubas sellest homme hommikuks elulooma teha. Elame-näeme!

Ja pole üldsegi kindel, kas ma oma armsat fotokat enam katkisenagi näeb, intelligentsusega hiilanud tšikid ei küsinud ühtegi paberit, mille alusel aparaat lunastada. Indoneesia härra jalutas sellega lihtsalt nelja tuule poole.

Kommentaare ei ole: