18.11.09

Vihm!

Kes siin vingusid, et me oleme t88lisrahva vaenlased ja vastik on neid puhkusepilte vaadata. Vot nyyd - siin hakkas eile sadama ja sadas vahetpidamata terve p2eva.
Meie bangalote pererahvas sahmis ringi nagu oleks tegu elu esimese vihmaga - lappisid 6llekasti papiga katust, kaevasid vee2ravooluks kraavi ja klopsisid lauajupist trepile astmepulki, sest Kats pidi seal selili k2ima (u 800 kr on elamine seal kuu aega, tahaks juba tagasi).
Ilm on nyyd selline klassikaline vingus eesti suvi, turistidel on sokid sandaalides ja kohalikud on v2lja otsinud villased mytsid ja sallid.
Vahelduseks v2ga m6nus. Muidu pidi iga p2ev higistama rohkem kui saunas ja suurest kuumast tulid k2te peale villid.
Kerge kahetsus on ka muidugi, et soojad riided sai Tais laia kaarega prygikasti lennutatud.

Piltidel on meie eilehommikune lahkumine Vang Viengist. Meie tulime tagasi Luang Prabangi, et v6tta suund p6hja, kas P6hja-Laos v6i -Vietnam siis. Pille l2ks edasi Laose pealinna Vientiene poole.



Luang Prabangi tagasi tulles oli tunne nagu oleks koju saabunud. Tahtsime v6tta oma eelmist 88maja, a perenaine tahtis p2he m22rida 70 000 KIPi eest p6randal magamist, j2rgmises kohas muutus kahene tuba 80 000 KIPist 100 000 KIPile. Laod j2tavad parem toa tyhjaks, kui lasevad alla tingida. Yhtemoodi kangekaelsed rahvad oleme, sest me oleks v6inud ju need paar dollarit juurde maksta, aga ei... Kolmandas kohas saime suure voodi 60 000 KIP eest ja mahtusime sinna ilusti kolmekesi magama. Siin alumisel pildil on see sunnik, mille p2rast hommikul magada ei saanud. Laod armastavad kangesti ehitama hakata, nii kui 6ues valgeks l2heb. Pagana ehitusbuum.

Eile saime 6nnekombel t2naseks lennupiletid Vietnamisse Hanoisse. Teine v6imalus oleks olnud loksuda tundide kaupa bussis v6i oodata laup2evaseid lende. 135 dollarit ots.
______ __________ ___________

Laos oli v2ga-v2ga tore. Arvatavasti kirjutame yhe yldisema peatyki oma siinsetest muljetest, peategelasteks Laose loodus ja inimesed, nii kohalikud kui muud maalased. Vang Viengis saime hulga uusi s6pru ja t6estuse, et inglased ei ole ainult r2uskavad briti poissmehed, vaid v2ga normaalsed inimesed. Loodetavasti n2eme neid inimesi uuesti Vietnamis, kuhu enamik seltskonda suundub. Tiiu inglise peika tuleb isegi sama lennuga. V2ike Aasia.
Siin on pilt meie viimasest 88st tuubinguparadiisis Vang Viengis - Steve, Joe, John:
L6petuseks palun yks maitsev cuppacino teile!

2 kommentaari:

Aiva ütles ...

Jõuks. Tahtsin öelda, et ma ikka loen ka teie tegemisi. Ja kui näeme siis joome koos ühed alpacinod

mama de montagne ütles ...

Mina tahtsin ka öelda, et ikka loen, nii vahvalt kirjutatud lood! Ma pole suur kommenteerija lihtsalt ;)
Ja ma olen ikkagi nii kade, et te sellisel reisil olete :) Mis sest et vihm :D

Lahedat jätkuuuuu!
Noole